Auto vloeistoffen & smeermiddelen

 • 1 -23 van 34 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Je auto wassen en poetsen: mooi en beschermend

  Na een goede was- en poetsbeurt ziet je auto er weer stralend uit. Als je de juiste autopoetsmiddelen gebruikt is de wagen bovendien goed beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Een behandeling van de autolak met speciale was voorkomt bijvoorbeeld de schadelijke inwerking van pekel en UV-straling. Zorg dat jouw auto ook weer blinkt als nieuw met de voordelige schoonmaakproducten uit het assortiment van Hubo. 

  Goede poets- en smeermiddelen voor auto’s

  Met goede auto poets spullen verwijder je vuil en vlekken snel en effectief. Ook krassen en lichte beschadigingen in de lak werk je weg met het juiste poetsmiddel. Met cleaner of een ander polijstmiddel verhelp je gauw de ontsierende uitstraling van doffe lakken en lichte krassen. We hebben zelfs polijstmachines in ons aanbod om een prachtige glans tevoorschijn te toveren. Voor het auto wassen kun je bij Hubo ook poetsdoeken, sponsen, ruitentrekkers en microvezeldoeken kopen. Er zijn tevens speciale remmen-, motor- en interieurreinigers verkrijgbaar. Tot slot zijn we aanbieder van autosmeermiddelen, zoals diverse soorten motorolie.

  Auto poets spullen kopen voor lage prijzen

  Is je auto toe aan een lekkere wasbeurt en wil je aan de slag met de beste poetsspullen? Dan is Hubo het juiste adres. In onze collectie reinigingsmiddelen en accessoires voor auto’s vind je topproducten van gerenommeerde merken. De autowasmiddelen zijn bovendien zeer voordelig geprijsd. Wens je advies over auto schoonmaken en het gebruik van de verschillende wasmaterialen? Onze medewerkers staan je graag te woord met informatie en advies over een effectieve aanpak.