Fietsen

Fiets of e-bike kopen?

Ook wanneer je een fiets wilt kopen, ben je bij Hubo aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan (goedkope) fietsen. Bij ons kun je of je fiets online kopen of je kunt terecht in één van onze vestigingen. Of je nu op zoek bent naar een e-bike of een omafiets: bij ons kun je altijd een fiets kopen die past bij jouw wensen én bij jouw budget. 

Van e-bike tot omafiets kopen

Ons assortiment fietsen bestaat uit mooie fietsen van een uitstekende kwaliteit. Of je nu een omafiets of een e-bike wilt kopen: onze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, series, materialen, afmetingen en kleuren. Wanneer je besluit om bij Hubo je fiets te kopen, zorgen wij ervoor dat deze 85% tot 100% afgemonteerd bij jou geleverd wordt. Dát is de service van Hubo. 

Betaalbare fietsen kopen

De fietsen die je bij Hubo kunt kopen zijn niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens zeer betaalbaar. En doordat onze fietsen voorzien zijn van een lage instap zijn ze voor zowel heren als dames geschikt. Ben je op zoek naar een persoonlijk advies wat betreft het kopen van een e-bike of omafiets? Ons vakteam staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.