Fietssloten

 • 1 -23 van 28 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Fietssloten: laat je fiets met een gerust hart achter

  Fiets je doordeweeks naar het station om vanaf daar verder te reizen met de trein? Of maak je met enige regelmaat een ontspannen fietsrit? Een fietsslot in de vorm van een kettingslot is altijd een slimme keuze. De meeste fietsen worden standaard geleverd met een ringslot, maar vaak is dit niet voldoende om diefstal te voorkomen. Daarom is een extra fietsslot kopen een uitstekend idee. Een fietsenslot is er in allerlei soorten. Naast fietsaccessoires hebben we voor jou ook allerlei fietssloten.

  Welk fietsslot kies je?

  De meeste fietsen worden, zoals al aangegeven, standaard geleverd met een ringslot. Daarnaast kun je een extra fietsenslot aanschaffen om je fiets te beschermen tegen diefstal. Dit kan bijvoorbeeld met een kabelslot, beugelslot, hangslot voor de fiets of een vouwslot. Een kabelslot is een flexibel slot en ook een kabelslot is een prima extra beveiliging. Dit gaat uiteraard ook op voor een hangslot voor de fiets. Een vouwslot is compact in gebruik en tevens voorzien van een ART-keurmerk. En natuurlijk hebben we ook een kinderfietsslot.

  Kwalitatief fietsslot kopen? Hubo helpt!

  Fietssloten zijn er in allerlei uitvoeringen. Een slot voor de fiets schaf je eenvoudig aan in onze winkel. Gebruik de zoekfilters op de site in je speurtocht naar een slot voor de fiets. Hulp nodig bij de aankoop van een kettingslot, kinderfietsslot of beugelslot? Doe een beroep op een van onze specialisten. Ons vakteam staat te allen tijde voor je klaar voor advies en ondersteuning.