Fietsverlichting

 • 1 -15 van 15 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Fietsverlichting: voor je eigen veiligheid

  Wil je andere verkeersdeelnemers en ook jezelf niet in gevaar brengen? Zorg dan dat je fietsverlichting in orde is. Met werkende fietslampen voorkom je ook nog eens een fikse boete. Als het aankomt op verlichting zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben allerlei fietslampjes in de aanbieding zodat je altijd zichtbaar bent in het donker. Naast led verlichting voor de fiets en een fietslicht batterij hebben we nog veel meer verlichting voor je rijwiel in het assortiment.

  Uit welke fietslampen heb je de keuze?

  Is je koplamp stuk? Dan koop je een koplamp voor de fiets. Naast voorlicht voor de fiets hebben we ook een geschikt achterlicht voor de fiets. Iedere fietslamp of fietslicht is van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk zelf te monteren. Zoek je alleen een fietslamp voor of juist een achterlicht voor de fiets? Dankzij een veelzijdig assortiment fietslampjes slaag je altijd. Vind je het lastig om een keuze te maken voor een fietslicht? Vraag gerust advies aan een van onze specialisten.

  Fietslampen kopen? Hubo helpt!

  Een nieuwe fietslamp nodig? Een fietslamp voor zoals een koplamp voor de fiets is verkrijgbaar in onze winkel. Naast een voorlicht voor de fiets helpen we je ook graag aan een andere fietslicht batterij of duurzame led verlichting voor de fiets.

  Ga je jouw fietsverlichting vervangen en heb je daarbij hulp nodig? Ons vakteam biedt naast deskundig advies ook hulp bij montage van de fietslampjes.