Filter producten

Prijs
1-8 van 8 producten

Praktisch plaatmateriaal

Bij de bouw en verbouw van huizen worden allerlei soorten platen gebruikt. Voor elk doeleinde is er een geschikte bouwplaat te verkrijgen. Denk aan houten panelen,MDF, spaanplaten en gipsplaten voor constructieve of decoratieve toepassingen. Het plaatmateriaal is in vele afmetingen leverbaar. Van dit type bouwmateriaal heeft Hubo een uitgebreid aanbod.

Bouwen met verschillende soorten bouwplaten

Bouwplaten zijn te gebruiken in vloeren, wanden, daken en plafonds. Constructieplaten zijn met name geschikt voor dragende constructies. Houten panelen worden veelal gebruikt voor meubels, vensterbanken en dergelijke. Om wanden netjes af te werken zijn gipsplaten ideaal. Er zijn van vele verschillende varianten met specifieke toepassingen op de markt. Zo zijn er speciale wandplaten van gipsmateriaal, bijvoorbeeld greenboard, die specifiek geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Of wat dacht je van gipsvezelplaten met brandwerende en geluidsisolerende eigenschappen? Er is kortom van alles mogelijk. Hubo voorziet je graag van het juiste plaatmateriaal en daarom hebben we een ruim assortiment. 

Bouw plaatmateriaal kopen bij Hubo

Haal bouwplaat in huis en maak je woning tot een paleis. De constructie- en afbouwplaten van Hubo zijn laag geprijsd en van hoge kwaliteit. Voor elke klus vind je bij ons betaalbaar plaatmateriaal, dus ook met een klein budget kun je gauw aan de slag. Dit bouwmateriaal is zowel via onze webshop te bestellen als in onze fysieke winkels te halen. Weet je niet goed welke type plafondplaat of gipsplaat je nodig hebt voor jouw project? Onze medewerkers vertellen je graag meer en kunnen je een deskundig advies geven.