Isolatie

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -23 van 90 producten
 • Bespaar op je energierekening

  Isolatiemateriaal: zo isoleer je een woning

  Het isoleren van je huis is belangrijk voor het wooncomfort en het besparen van energiekosten. Goede woningisolatie is op verschillende manieren te realiseren. Om te beginnen breng je in kaart op welke punten de isolatie in je huis beter kan. Misschien gaat het om een grote klus en is het zinvol je dak, vloer of gevel te isoleren. Verder is ook met kleine ingrepen, zoals het aanbrengen van tochtstrippen, al winst te behalen. Hubo biedt je de helpende hand met een ruim assortiment goedkoop isolatiemateriaal.

  Goede isolatie huis

  Ieder huis is anders, daarom is het slim om te kijken op welke plekken jouw woning een betere isolatie nodig heeft. Het plaatsen van isolatieplaten tegen het dak is bijvoorbeeld vaak zeer lonend. Ook vloer- en gevelisolatie zijn zaken die veelal aandacht nodig hebben. Daarnaast is het slim om verwarmingsbuizen te isoleren en tochtlocaties aan te pakken. Hiermee voorkom je onnodig warmteverlies. Zo is het bijvoorbeeld slim om isolatiefolie achter radiatoren te plakken en tochtprofielen langs deuren aan te brengen. Hubo heeft allerlei betaalbare producten voor isolatie in huis, zoals glaswol, tempexplaten en brievenbusborstels. Het isolatiemateriaal is online te bestellen en te koop in onze fysieke winkels.

  Vind goedkoop isolatiemateriaal

  Als je op zoek bent naar goedkope isolatie, zul je bij Hubo zeker slagen. Via onze webshop of een Hubo winkel bij jou in de buurt kun je vele soorten isolatie kopen. Gun jezelf een goed geïsoleerd huis en verlaag je energierekening. Je zult zien dat je de investering al gauw terug verdient.