Wand-, plafond- & vloerisolatie

Filter en sortering

Waterafstotend
Prijs

Voor Wand-, Plafond en Vloerisolatie ga je naar Hubo

Isoleren is een goede investering in jouw huis en is op de lange termijn ook nog eens goed voor je portemonnee. Veel gemeenten geven ook nog subsidie voor vloer-, wand en plafondisolatie. In onze webshop vindt je alle materialen om zelf aan de slag te gaan met het isoleren van de woning. Je kunt het gelijk groot aanpakken met bijvoorbeeld glaswolplaten voor dak- en plafondisolatie, de vloer isoleren met isolatieplaten voor de vloer, of begin klein met tochtprofielen voor ramen en deuren of buisisolatie voor de buizen van de centrale verwarming.

Vloer- en wandisolatie, ook bij geïsoleerde spouwmuren!

Heeft de woning nog enkelsteensmuren? Dan is wandisolatie geen overbodige luxe. Isoleer de buitenmuren aan de binnenkant met een voorzetwand. Heeft de woning spouwmuren met isolatie? Ook dan kunnen voorzetwanden voorzien van isolatieplaten aan de binnenkant van de buitenmuur de isolatiewaarde (Rc-waarde) aanzienlijk verbeteren.

Isolatieplaten voor de vloer voorkomt warmteverlies door de vloer en zorgt voor een aangenamer leefklimaat. Isoleer de je vloer via de kruipruimte, dat voorkom je ook eventuele vochtproblemen. Denk je ook na over installatie van een warmtepomp? Dan loont het zeker de moeite om de woning eerst te voorzien van een goede vloerisolatie.

Isoleren? Vraag het Hubo!

Ons vakteam kan je veel nuttige tips geven over het isoleren van de woning en dan praten we niet alleen over warmte-isolatie. Je kunt ook isoleren om geluidsoverlast van en naar de buren te verminderen. In appartementen laat men vaak de vloer isoleren om geluidsoverlast van bijvoorbeeld een parketvloer naar de benedenburen te voorkomen. Ook over het gebruik van de verschillende soorten isolatieplaten kan ons vakteam je helpen met een vakkundig advies. Is de klus te groot om het zelf te doen? Maak gebruik van onze professionele vakmensen!