Wand-, plafond- & vloerisolatie

Effectieve tochtwering in je huis aanbrengen

Heb je last van tocht in je huis? Dat is vervelend, maar gelukkig zijn er tal van effectieve tochtwerende artikelen bij Hubo verkrijgbaar. Naden en kieren langs ramen en deuren zijn vaak de veroorzakers van tocht. De koude luchtstroom geeft je de rillingen, ook al staat de verwarming hoog. De oplossing van dit probleem bestaat uit het dichten van de kieren en naden. In het aanbod van Hubo vind je hiervoor onder andere handige tochtstrippen en inbouwprofielen.

Tocht weren met slimme tochtoplossingen

Tochtwering voor deuren en ramen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er inbouwprofielen die je in het kozijn van een raam of deur plaatst. Ook is het mogelijk om een tochtstrip op het kozijn te plakken. Om tocht langs de onderzijde van een deur te verminderen, kun je een speciale dorpelstrip monteren. Verder is de brievenbus in een voordeur of gevel vaak een bron van tocht. Dit probleem is op te lossen door een goede brievenbusafsluiting met een klep en/of borstel aan te brengen. Tochtafsluiters voor brievenbussen, tochtprofielen en tochtstrips koop je voor lage prijzen bij Hubo. 

Je woning voor weinig geld tochtvrij maken

Voorzie je ramen, deuren en brievenbus van tochtwering en voel je weer comfortabel in je eigen huis. Door je woning tochtvrij te maken bespaar je bovendien op het energieverbruik van je verwarming. Goede tochtwering langs deuren en ramen hoeft niet veel te kosten. Hubo hanteert namelijk lage prijzen. Controleer dus gauw je huis op tochtplekken en breng tochtoplossingen en isolatiemateriaal aan.

Filter producten

Waterafstotend
Prijs
1-12 van 12 producten

Voor Wand-, Plafond en Vloerisolatie ga je naar Hubo

Isoleren is een goede investering in jouw huis en is op de lange termijn ook nog eens goed voor je portemonnee. Veel gemeenten geven ook nog subsidie voor vloer-, wand en plafondisolatie. In onze webshop vindt je alle materialen om zelf aan de slag te gaan met het isoleren van de woning. Je kunt het gelijk groot aanpakken met bijvoorbeeld glaswolplaten voor dak- en plafondisolatie, de vloer isoleren met isolatieplaten voor de vloer, of begin klein met tochtprofielen voor ramen en deuren of buisisolatie voor de buizen van de centrale verwarming.

Vloer- en wandisolatie, ook bij geïsoleerde spouwmuren!

Heeft de woning nog enkelsteensmuren? Dan is wandisolatie geen overbodige luxe. Isoleer de buitenmuren aan de binnenkant met een voorzetwand. Heeft de woning spouwmuren met isolatie? Ook dan kunnen voorzetwanden voorzien van isolatieplaten aan de binnenkant van de buitenmuur de isolatiewaarde (Rc-waarde) aanzienlijk verbeteren.

Isolatieplaten voor de vloer voorkomt warmteverlies door de vloer en zorgt voor een aangenamer leefklimaat. Isoleer de je vloer via de kruipruimte, dat voorkom je ook eventuele vochtproblemen. Denk je ook na over installatie van een warmtepomp? Dan loont het zeker de moeite om de woning eerst te voorzien van een goede vloerisolatie.

Isoleren? Vraag het Hubo!

Ons vakteam kan je veel nuttige tips geven over het isoleren van de woning en dan praten we niet alleen over warmte-isolatie. Je kunt ook isoleren om geluidsoverlast van en naar de buren te verminderen. In appartementen laat men vaak de vloer isoleren om geluidsoverlast van bijvoorbeeld een parketvloer naar de benedenburen te voorkomen. Ook over het gebruik van de verschillende soorten isolatieplaten kan ons vakteam je helpen met een vakkundig advies. Is de klus te groot om het zelf te doen? Maak gebruik van onze professionele vakmensen!