Kunststof profielen

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -23 van 50 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Kunststof profielen 

  Hubo heeft een breed assortiment kunststof profielen voor de perfecte afwerking van veel verschillende toepassingen. Al onze kunststof profielen zijn onderhoudsarm, Uv-bestendig en slagvast. Kunststof profielen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor vind je altijd een kunststof profiel dat aansluit bij de door jou beoogde afwerking. Alle kunststof profielen zijn te bevestigen met lijm of kit. Met behulp van een lijmwijzer selecteer je de juiste lijm of kit

  Verschillende soorten kunststof profielen 

  Wij verkopen verschillende soorten kunststof profielen. Een u-profiel van kunststof is perfect om een rand van een paneel of tafel extra bescherming te geven. Met een kunststof hoekprofiel of hoekbeschermer maak je een mooie overgang van de ene wand naar de andere wand. En met een zelfklevende kunststof strip dek je kieren, naden en overgangen mooi af. 

  Profielen voor de doe-het-zelver

  Ben je regelmatig in en om het huis aan het klussen? Dan heb je vast al weleens kennisgemaakt met een u-profiel of kunststof hoekprofiel. Bij Hubo bestel je de benodigde kunststof profielen eenvoudig online of kom naar één van onze vestigingen. Weet je niet zo goed welke kunststof profielen en/of strips je nodig hebt voor jouw klus? Ons vakteam staat graag voor je klaar met een persoonlijk advies.