Aansturing

1-16 van 206 producten

Aansturing elektra in huis

Bij Hubo vind je ook producten die je helpen bij een grotere veiligheid in je huis en het aansturen van elektrische apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan inbraakbeveiliging door middel van een schakelklok of een alarmsysteem. Ook voor zaken als brandpreventie, deurbellen en de draadloze bediening van diverse zaken kun je bij ons terecht. We verkopen artikelen voor ieder budget.

Het bedienen van elektrische installaties

Hubo maakt de bediening van elektrische installaties aan je huis eenvoudig. Dankzij een schakelklok met dagprogramma gaan kamerlampen of andere apparatuur bijvoorbeeld automatisch op het juiste tijdstip aan. Of wat dacht je van een afstandsbediening voor je verlichting, het beveiligingssysteem of de zonwering? Dat is echt super handig! Je kan gewoon vanaf je stoel alles gemakkelijk en snel draadloos aansturen. Met onze slimme domotica producten zijn bijna alle elektronische systemen van een afstand bedienbaar te maken. Je creëert hiermee je eigen Smart Home systeem. Je vindt hiervoor in ons assortiment diverse zenders, ontvangers en sets. 

Schakelklokken, deurbellen en beveiliging van je woning

Een draadloze deurbel is een goed voorbeeld van het gemak van de allernieuwste elektronica. De aansluiting van een nieuwe deurgong wordt hiermee een koud kunstje. Om de veiligheid van je huis te vergroten heeft Hubo daarnaast ook verschillende soorten melders en sensoren in het aanbod. Rookmelders, bewegingsmelders en schemersensoren zijn hier wat voorbeelden van. Hiermee voorkom je een boel narigheid, zoals brand en inbraak. Mocht er toch een brandje uitbreken, dan ben je met onze brandblussers en blusdekens goed voorbereid.