Bedrade deurbellen

 • 1 -17 van 17 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Hubo helpt met het installeren van een deurbel met bedraad systeem

  Wil je een bedrade deurbel installeren? Ga aan de slag als doe-het-zelver en geniet van de voordelen die bedrade deurbellen met zich meebrengen.

  De voordelen van bedrade deurbellen

  Met een bedrade deurbel maak je je geen zorgen dat je de batterijen bent vergeten te verwisselen. Zolang er stroom is, werkt je bel altijd. Doordat het geen internetverbinding heeft, kan een intercom of camerasysteem ook niet gehackt worden. Het is daarmee een zeer veilig en betrouwbaar systeem.

  Hoe een deurbel met bedraad systeem installeren?

  Als je nog niet eerder een bedrade deurbel hebt gehad, monteer je eerst een transformator in de meterkast. Deze zet de netstroom van 230 volt om in zwakstroom van 24 volt. Vervolgens boor je in het deurkozijn een smal gat op de hoogte waar je de bel wilt installeren. Door dit gat trek je de uiteinden van de snoeren naar buiten. Verwijder vijf centimeter van het isolatiemateriaal van het belsnoer. Strip vervolgens circa twee centimeter van de aders. Monteer de achterplaat van de deurbel en verbind de blanke aders aan de belpolen met behulp van schroefjes en een schroevendraaier. Schroef daarna de bel op de achterplaat. De ontvanger wordt meestal vlak bij de deur geplaatst. Voor de afwerking gebruik je acrylkit om het gaatje voor de bel te dichten en kabelclips om de kabels weg te werken. Hulp nodig? Hubo helpt je met het uitzoeken en desgewenst de montage van je bedrade deurbel.