Telefoons

Telefoon kopen 

Ondanks dat iedereen tegenwoordig beschikt over een mobiele telefoon, bestaat de huistelefoon ook gewoon nog. Maar ook zakelijk is het fijn om een vaste telefoon te hebben. Voor het kopen van een telefoon, zowel zakelijk als particulier, ben je bij Hubo aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een vaste telefoon, een DECT telefoon, een bureautelefoon, een huistelefoon of een speciale seniorentelefoon: bij Hubo kun je altijd een telefoon kopen die voldoet aan jouw eisen en wensen en die past binnen jouw budget. 

DECT telefoon: een draadloze huistelefoon

Ben je op zoek naar het gemak van een vaste lijn, maar wil je niet meer gebonden zijn aan een snoer? Dan is een draadloze huistelefoon, oftewel een DECT telefoon datgene wat je zoekt. DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunication. Een DECT telefoon bestaat uit een basisstation en een draadloze handset. Wij hebben DECT telefoons van diverse merken in ons assortiment. Eventueel ook verkrijgbaar in een set van drie. 

Welke telefoon wil je kopen?

Heb je, voordat je een telefoon wilt kopen, eerst nog wat meer informatie nodig over een bepaald toestel of de bijbehorende functies? Hubo helpt je graag. Ons vakteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je een persoonlijk advies te geven.