Klopboormachines

Klopboormachines: breed inzetbare krachtpatsers

Wil je gaten boren in harde materialen, zoals beton of steen? Dan heb je een klopboormachine nodig. Zo’n sterke elektrische boormachine geeft je extra kracht. De boor in dit apparaat heeft een hamerfunctie. Door het kloppen van de boor verpulvert het harde materiaal dat in de weg van de boor komt. Je kunt zo gemakkelijker in stevige ondergronden doordringen. 

Extra krachtige boormachines voor het zware werk

Een klopboor gebruik je bij het zware werk tijdens een verbouwing of andere klus. De meeste klopboormachines hebben een schakelaar waarmee je kan wisselen tussen boren, klopboren en schroeven. De machines zijn dus multifunctioneel en af te stemmen op het te bewerken materiaal. Je kan hiermee heel gedoseerd werken op hout, metaal, steen, metselwerk en beton. Veelal kan je ook kiezen voor de draairichting die je wenst: linksom of rechtsom. Dit is ideaal bij het plaatsen of verwijderen van schroeven. De klopboren zijn zodanig ontworpen dat ze eenvoudig te hanteren zijn. 

Een accu klopboormachine kopen

In het aanbod van Hubo vind je diverse soorten klopboormachines. Je kan bij ons terecht voor zowel een accu klopboormachine als een exemplaar met een snoer. Het voordeel van een exemplaar met accu is dat je niet gebonden bent aan de beschikbaarheid van netstroom. Je zult tijdens het boren bovendien geen last ondervinden van een snoer dat in de weg zit of net te kort is. Afhankelijk van je wensen kan je kiezen voor een eenvoudig apparaat of een versie met extra veel functies.