Snijgereedschap

 • 1 -23 van 177 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Messen en een huishoudschaar of keukenschaar zijn nodig om verschillende klussen in en rondom het huis uit te voeren. Daarnaast komen scharen en messen ook heel goed van pas bij verschillende klussen op de werkplaats. 

  Bij messen en scharen is het vooral belangrijk dat ze goed scherp zijn, zodat je haast geen kracht hoeft te zetten en precisiewerk mogelijk is. Met een mes dat goed scherp is snij je eenvoudig de ondervloer voor je nieuwe woning op de gewenste maat en met een scherpe stofschaar knip je stof moeiteloos in een rechte lijn. Het mes of de schaar moet daarnaast een goed handvat hebben, zodat de klus veilig te klaren is. 

  Waar bestaat het aanbod met messen en scharen uit?

  Het stanleymes is een belangrijk onderdeel van het assortiment met messen. Stanleymessen koop je 'kant en klaar' met een handvat, maar daarnaast zijn er ook losse mesjes te koop. Een stanleymes is geschikt voor het snijden van zachte materialen. Behalve stanleymessen hebben we ook messen om isolatiemateriaal mee te snijden of messen met een ergonomisch handvat. Een schaar kopen bij Hubo betekent dat je genoeg keuzemogelijkheden hebt. Zo bestaat het assortiment uit de veelzijdige huishoudschaar, ook wel keukenschaar genoemd, maar ook voor een snoeischaar of stofschaar zit je goed bij Hubo. 

  Schaar kopen? Mes nodig? Hubo helpt!

  Wil je snel een mooie stof knippen of heb je behoefte aan een stanleymes dat eenvoudig door al je groene platen glijdt? Ons vakteam helpt je met het maken van een keuze!