1-16 van 27 producten

De vijl en vijlenset: basis gereedschap voor elke handige klusser

Met een kwaliteitsvolle vijl maak je dat je materiaal in geen tijd is bijgeschaafd of glad gemaakt. Het hoogwaardig blad van de vijl wordt voorzien van snijgroeven of tandjes waarmee je eenvoudig tot de gewenste grootte of dikte vijlt. Met een ruim gamma aan modellen, zoals plat, halfrond of rond, is er bovendien steeds een geschikte vijl te vinden voor jouw klus. De vijl is dan ook een basis gereedschap voor elke handige klusser die wel eens aan de slag gaat met metaal of hout. 

Comfort en kwaliteit met de vijlen van Hubo.nl

Alle vijlen van Hubo.nl hebben een ergonomische grip zodat je veilig en comfortabel werkt. De platte vijl is uiterst geschikt voor snelle rasp- en vijlklussen, zoals afronden of ontbramen. De ronde vijl of rattenstaart is dan weer ideaal voor grof vijlwerk in pijpen of buizen. Met een vierkant model kan je metaal of hout eenvoudig een andere vorm geven of glad maken. Welk model je ook verkiest, bij Hubo.nl vind je vijlen van hoogwaardig carbonstaal om je vijlklussen vlot af te werken. 

Vijlen van topmerken met het ruim assortiment van Hubo.nl

Wil je een vijl of vijlenset kopen? Neem een kijkje bij het handgereedschap van Hubo.nl om de vele mogelijkheden voor snelle en nauwkeurige raspklussen te ontdekken. Kies voor een vjil met etui of volledige vijlenset om je gereedschapskoffer uit te rusten met hoogstaand materiaal voor elke klus.