Opbergen

1-16 van 157 producten

Het netjes opbergen van je gereedschap

Na het klussen wil je je gereedschap en materialen wellicht graag netjes opbergen. Hiervoor heeft Hubo allerlei oplossingen bedacht. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld kratten, manden en gereedschapskoffers. Ook de kasten, stellingen en legplanken in onze collectie bieden de nodige opbergruimte voor al je apparaten, accessoires en toebehoren. 

Praktisch opbergen met kisten en bakken

Kisten en opbergboxen zijn multifunctioneel. Je kan er vele soorten materialen in kwijt. Er zijn onder meer speciale assortimentsdozen verkrijgbaar voor het opbergen van schroeven, spijkers en dergelijke. Verder kan je denken aan stapelbare kratten of een gereedschapswagen. Hiermee zet je al je klusspullen op een overzichtelijke manier in je schuur of opslagruimte. De bakken en kisten zijn in diverse uitvoeringen en maten leverbaar. Hiermee creëer je eenvoudig en snel de opbergruimte die je nodig hebt. 

Stellingen en kasten voor het wegbergen van al je tools

Een stevige stelling of kast is ideaal om je gereedschap in op te bergen. Je boormachine, multitool en schuurmachine krijgen zo een goede plek als je ze niet gebruikt. Anders blijven ze maar rondslingeren en liggen ze in de weg. Een opbergkast met deuren is bijvoorbeeld erg handig om je elektrische gereedschap uit het zicht en stofvrij weg te leggen. In een opbergrek kan je naast je tools ook kratten, dozen en andere zaken plaatsen. Verder levert Hubo diverse handige ophangsystemen voor klein handgereedschap. Met behulp van gereedschapsklemmen kan je zo je schroevendraaiers, zagen, hamers enzovoort ordelijk ophangen.