Grondbewerking

1-16 van 78 producten

Grondbewerking met het juiste gereedschap

Voor het onderhoud van een tuin zul je zo nu en dan de grond moeten bewerken. Om plantjes, bloembollen of struiken te planten bijvoorbeeld. Of om onkruid te wieden en de modder weer mooi los te maken. Bij dergelijke klusjes heb je bijvoorbeeld een degelijke schep of schoffel nodig. Hubo biedt je ruime keuze met een uitgebreid assortiment tuingereedschap voor grondbewerking.

Spitten en graven in tuinaarde

Wil je nieuwe beplanting aanbrengen, de bodem bemesten of een bloemperk ophogen? Dan komen spitten en graven op het programma te staan. Met een robuuste spade en een kleine tuinschep klaar je de klus. Verder kan je denken aan een speciale bollenplanter. Dit biedt veel gemak bij het planten van allerlei soorten bloembollen. Voor het omwoelen van aarde rondom de planten en struikjes in de borders, kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een krabber. Heb je in de herfst last van dorre bladeren die van de bomen gevallen zijn? Dan is je tuin efficiënt op te ruimen door ze met een bladhark bij elkaar te harken. Zo maak je je tuin weer gauw op orde.

Tuingrond bewerken met voordelige tools

In het assortiment van Hubo vind je vele soorten gereedschap voor de grondbewerking in tuinen. Zo kan je kiezen uit heel veel verschillende scheppen, onkruidstekers, schoffels en harken. Er zijn diverse uitvoeringen en maten leverbaar. Kijk dus gerust rond in onze webshop en ontdek de mogelijkheden. Wil je meer informatie of advies? We helpen je graag in een van onze winkels!