Wand/Plafond

Filter producten

Prijs
1-16 van 31 producten

Modern en veelzijdig: wand- en plafondbekleding

Wil je de wanden en het plafond van je woning een eigentijdse afwerking geven? Met een ruim assortiment aan materialen voor al je oppervlakken heeft Hubo alles in huis voor je gevel- en plafondbekleding. Met wandpanelen kies je voor een hoogstaande afwerking voor je muren of vloeren. Ga voor een spanplafond om ook het plafond een strakke look te geven. Werk af met een plint of hoeklijst voor een duurzaam resultaat dat aansluit bij jouw interieur. 

De vele voordelen van spanplafonds en wandpanelen

Je oppervlakken krijgen een naadloze afwerking die snel te monteren is met wandpanelen. Doordat ze waterbestendig zijn, gebruik je ze zowel in de keuken als de badkamer of kelder. Ook de spanplafonds garanderen een eenvoudige montage voor een hoogstaande afwerking. Met handige clips en een profielenset ga je meteen aan de slag. Door de vele beschikbare kleuren is er bovendien voor elke woning de perfecte look te vinden. 

Wand- of plafondbekleding voor jouw woning? Neem een kijkje bij Hubo

Ga vandaag nog aan de slag om je oppervlakken in een nieuw jasje te steken met Hubo. Kies voor een spanplafond of wandbekleding dat aansluit bij jouw interieur en vind het nodige materiaal online. Van panelen tot een powerdoek, je ontdekt het allemaal in het ruime assortiment. Met de aandrukroller, clips en profielenset kan de veelzijdige klusser dan ook meteen de handen uit de mouwen steken.