Dragers

1-16 van 68 producten

Dragers

Ben je bezig met een project waarbij je planken op moet gaan hangen? Waarom zou je niet kiezen voor goede dragers uit het assortiment van Hubo? Bij ons zijn tal van dragers te vinden voor vrijwel iedere klus, zoals bijvoorbeeld schilderijophangsystemen, tv muurbeugels of speaker muurbeugels.

Plankdragers

Ben je van plan of ben je inmiddels begonnen met het ophangen van planken? De plankendragers in ons assortiment bieden je alle stevigheid die je nodig hebt voor het ophangen van een plank. Je kunt je planken veilig ophangen en beladen met tal van spullen die je in je huishouden hebt.

Schapdragers

Ben je bezig om de garage opnieuw in te delen of heb je plannen om zware dingen te plaatsen op de planken die je ophangt met één van onze systemen. Kijk dan ook zeker even naar onze schapdragers. Schapdragers zijn over het algemeen iets steviger en kunnen iets meer gewicht verdragen dan de standaard plankdragers.

Dragers voor iedereen

Uiteraard vinden wij bij Hubo het van belang dat je daadwerkelijk de artikelen besteld die je nodig hebt en dat deze ook in je huidige inrichting passen. Zo hebben we dan ook stalen en metalen plankdragers. Daarnaast zijn onze plankdragers in verschillende uitvoeringen te vinden. Zo weet je zeker dat het aanbrengen van een drager in huis zo min mogelijk invloed heeft op de inrichting van je huis. Daarnaast kun je kiezen of je het artikel thuis laat bezorgen of direct in de winkel ophaalt.