Meubelbeslag

Filter en sortering

Met bevestigingsmateriaal
Prijs
  • 1 -23 van 323 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meubelbeslag voor kasten en ander meubilair

Al je meubels zijn aan te kleden met meubelbeslag. Denk aan stijlvolle knoppen of handgrepen aan kastdeuren en lades. Of wellicht zoek je zwenkwielen voor onder een kastje, zodat het gemakkelijk te verplaatsen is. Hubo staat voor je klaar met een ruim aanbod voordelig meubelbeslag. Met dit type hang- en sluitwerk geef je elk meubelstuk de gewenste afwerking. Is het scharnier van een kastdeur kapot? Geen nood, want Hubo heeft uiteraard ook diverse scharnieren te koop! 

Ladegeleiders en handgrepen om kastlades te bedienen

Heb je een ladekastje waarvan de laden stroef lopen? Maak dan je keuze uit onze fijne ladegeleiders, want hiermee zorg je dat iedere lade weer soepel open en dicht gaat. Misschien heb je een oud nachtkastje met versleten handgrepen. Vervang ze door de stijlvolle exemplaren uit ons assortiment. Het lijkt een klein detail, maar hiermee oogt de kast weer als nieuw. 

Een breed assortiment meubelbeslag

Hubo biedt je een uitgebreide collectie meubelbeslag. Zo vind je naast ladegeleiders en handgrepen ook kastdeursloten in onze webshop. Er zijn varianten met een sleutel voor kasten waarin je graag spullen achter slot en grendel wilt bewaren. Daarnaast zijn er handige magneetsloten verkrijgbaar, waarmee je bijvoorbeeld de kastdeurtjes van een dressoir gemakkelijk kunt openen en sluiten. Bepaal zelf of je de lades en deuren van je meubels wilt voorzien van een mooie knop of handgreep. Met het meubelbeslag van Hubo kan je ieder bureau, kast of kist kortom een unieke ‘look’ geven.