Prullenbakken & pedaalemmers

  • 1 -23 van 49 producten
Hubo staat voor je klaar!

Met prullenbakken en pedaalemmers hou jij je omgeving perfect schoon

Dankzij pedaalemmers en prullenbakken ruim je niet alleen je afval op, maar sorteer je ook afval en draag je bij aan een schonere wereld. Met een vuilnisbak vermijd je rondslingerend afval. De juiste afvalbak, prullenbak of pedaalemmer maakt het nog makkelijker om je huis schoon en opgeruimd te houden.

Kies uit een groot assortiment

Weet je niet goed welke prullenbak te kopen? Hubo helpt. Het verschil tussen de diverse prullenbakken ligt vaak in de manier van gebruik. Een afvalbak in de keuken heeft een ander doel dan een afvalemmer in de badkamer. Een prullenbak in de keuken heeft bij voorkeur een bediening met pedaal. Zo hoef je niet met natte handen je vuilnisbak te openen en blijft hij zo schoon mogelijk. Een afvalemmer in de keuken heeft vaak afzonderlijke binnenbakken om het afval te sorteren. Een afvalbak voor de keuken plaats je gewoon op de vloer, bouw je in je keukenkast in of hang je op aan de muur. De laatste twee types prullenbakken besparen ruimte op de vloer. Een afvalbak voor het toilet of de badkamer is zo compact mogelijk. Ook hier is een pedaalemmer aangeraden. Andere mogelijkheden zoals soft-touch sluiting, een draaggreep of een afneembaar deksel maken het gebruik van de afvalemmer nog makkelijker.

Prullenbak kopen bij Hubo

Bij Hubo hebben wij oog voor detail. Bekijk daarom goed de specificaties van elke afvalemmer. Vraag gerust raad aan ons vakteam. Wij helpen jou bij je zoektocht naar de juiste afvalemmer.