Deuren op maat

Een deur geeft je woning sfeer. Ga je voor klassiek, modern of landelijk? Een bijzondere situatie, smaak of wens? Hubo heeft altijd een oplossing, want Hubo meet, maakt en monteert!

Jouw binnendeur in 4 stappen

Jouw binnendeur in 4 stappen

Inspiratie en informatie voor jouw perfecte binnendeur
Deuren afhangen is vakwerk

Deuren afhangen is vakwerk

Klik hier
Jouw voordeur in 4 stappen

Jouw voordeur in 4 stappen

Inspiratie en informatie voor jouw perfecte buitendeur
Zelf je naambordje ontwerpen

Zelf je naambordje ontwerpen

Klik hier
2adore brochure

2adore brochure

2adore brochure

Doe vóór vertrek de inbraakcheck

Klik hier

Services

Opmeten
Monteren

Wil je een vrijblijvende prijsopgave?

Neem contact op

Deuren kopen? Kies uit de kwalitatieve standaard of ga voor deuren op maat

Binnendeuren, terrasdeuren, balkondeuren of een voordeur kopen? Hubo heeft een uitgebreid assortiment van uitzonderlijke kwaliteit in elke stijl. En heb je een bijzondere situatie, bijvoorbeeld een scheef kozijn? Hubo heeft altijd een oplossing, omdat de deuren op maat gemaakt worden. Ook in je huis bepaalt een deur de sfeer van je kamer(s). Kies je voor landelijk, klassiek of modern en hecht je hierbij waarde aan duurzaamheid of juist aan eenvoud. Wat je ook kiest, eenvoudig de juiste deur kopen doe je bij Hubo.

Industriële binnendeuren

De trend op het gebied van binnendeuren: industriële deuren met smalle, zwarte stijlen en door middel van het glas een fijne lichtinval. Deze deur wordt gekarakteriseerd door een strakke afwerking, waarbij de warmte van het hout wordt behouden in de uitstraling.

Deur monteren

Een deur afhangen in het kozijn is een precisie klus en kan soms veel tijd in beslag nemen. Hubo levert deuren op maat, aangepast op iedere unieke situatie. De Hubo vakman kan alle zorgen uit handen nemen en de deur bij je thuis komen inmeten, monteren en direct de oude deur afvoeren. Binnen een mum van tijd kan je genieten van een volledig nieuwe uitstraling en is alles direct klaar voor gebruik. Vraag nu een offerte aan voor een passend aanbod. Hubo helpt!