Voordeuren

De sfeer van je huis en je persoonlijke stijl bepalen mede je keuze voor een voordeur. Wij hebben verschillende stijlen om van je entree een echte eyecatcher te maken, van modern tot klassiek.

Een buitendeur verschilt van een binnendeur door zijn functie. Zo is een buitendeur onderhevig aan weersomstandigheden en moet hij naast afsluiten ook goed isoleren. Daarnaast zijn goed hang- en sluitwerk essentieel om ervoor te zorgen dat de deur stevig op zijn plek blijft zitten, goed sluit en dat de komende jaren volhoudt.
 

Voordeuren van het merk 2adore; Exlusieve Hubo merk dat staat voor:

 • kwaliteit: deuren worden uitsluitend gemaakt door echte vakmensen met oog voor details en afwerking. Een hoogwaardige houtsoort (bijvoorbeeld Merbau) verlengt de levensduur van de deur.
 • veiligheid: deuren dragen het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit verkleint de kans op inbraak.
 • maatwerk: een bijzondere situatie, smaak of wens? 2adore heeft altijd een oplossing, omdat de deur op maat gemaakt kan worden.
 • garantie: deuren worden vanwege de onbetwiste kwaliteit volgens de GND garantie geleverd (buitendeuren 6 jaar).
 • uitstraling: bijzondere deurmodellen en –constructies zijn mogelijk, denk aan roosters met ornamenten of deelbare deuren. Bekijk alle modellen >

Voordeuren van het merk CanDo:

 • Ga altijd voor kwaliteit én een goede prijs.
 • Kies voor de meest verkochte deuren van Nederland.
 • Een ruime keuze in trends en stijlen
 • Stel je eigen deur samen!

   

   

  Niet vergeten:

  1. Laat je ook informeren over degelijk hang- en sluitwerk. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidssloten, een driepuntssluiting en toepassingen ter bevordering van inbraakpreventie.
  2. Ben je bekend met een tochtvaldorpel? Dit is een onzichtbaar gemonteerde dorpel die op de vloer zakt als de deur gesloten wordt. Hiermee voorkom je tocht en het zorgt voor een betere geluidsisolatie.
  3. Gaat het om een voordeur, dan kan het zijn dat er in je deur een opening voor de brievenbus nodig is. Bij de meeste deuren is dat gelukkig geen probleem en kan deze op maat gemaakt worden. Of kies je liever voor een aparte brievenbus?

   

  Hulp nodig?

  We helpen je graag om je klus tot een perfect einde te brengen. Dat geldt ook voor het inmeten en afhangen van je voordeur. Kom je er zelf niet helemaal uit of twijfel je over de maten, vraag het aan onze montageservice. Of het nu gaat om een voordeur, binnendeur of terrasdeur. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

  MODEL WALNUT

  Hortensia

  MODEL Hyacinth

  MODEL Beech

  MODEL ML 650 GIL Arrow

  MODEL ML 660 GIL Berlijn

  MODEL ML 675 rooster blank glas

  MODEL ML 710