Technischevloeistoffen

Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

De beste reinigingsvloeistoffen, gewoon bij Hubo!

Ben je druk bezig in en om het huis en moet er geklust worden? Dan komen er ook  chemische middelen en vloeistoffen bij kijken om je gereedschap en oppervlaktes te kunnen reinigen. Bij Hubo hebben we dan ook uitgebreid voor je getest wat de beste producten zijn om dit op een goede manier voor elkaar te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede wasbenzine of schoonmaakazijn? Bij ons in het assortiment vind je het allemaal.

Thinner en verfreiniger

Naast de standaard reinigingsproducten zijn er natuurlijk ook specifieke producten in ons assortiment opgenomen. Hierbij kun je onder andere denken aan thinner en verfreiniger, maar ook sierpleisterreiniger en lijnolie zijn artikelen die we in ons assortiment hebben opgenomen. Zo weet je zeker dat je voor al je technische vloeistoffen maar naar één plek hoeft, de winkel van Hubo bij jou in de buurt.

Wasbenzine online bestellen

Ook is het bij Hubo gewoon mogelijk om je artikelen online te bestellen. Rustig thuis vanachter je computer of telefoon. Je kunt de artikelen zoeken die jij nodig hebt voor de uit te voeren klus en deze vervolgens online veilig betalen. Vervolgens kun je er voor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen door een koerier of deze op te halen in één van onze filialen. Ook kun je altijd bij ons terecht wanneer je vragen hebt over de technische vloeistoffen en om uit te zoeken welke vloeistoffen je precies nodig hebt.