1-16 van 190 producten

Tape en Vilt, gewoon bij Hubo

Bij Hubo vinden we het belangrijk dat je zorgeloos bezig kunt gaan met je nieuwe klus. Dit geldt uiteraard ook wanneer het aankomt op het aanbrengen van tape of vilt. In het online assortiment van Hubo zijn dan ook tal van oplossingen te vinden voor het aanbrengen van tape en vilt en hebben we ook veel verschillende soorten tape in ons assortiment opgenomen. Zo weet je zeker dat je voor al je producten maar één plek hoeft op te zoeken. Of het nu gaat om een simpele duct tape of juist een afdekfolie mét afplakband. In ons assortiment is het allemaal te vinden en daarnaast is alles direct uit voorraad leverbaar!

Duct tape

Ook op het gebied van duct tape hebben we een ruim assortiment. Dit type tape zorgt er uiteraard voor dat je daadwerkelijk alles vast kunt plakken. Het is zelfs zo sterk dat het gebruikt wordt in bijvoorbeeld de Formule 1 om een raceauto snel weer aan elkaar te plakken. Maar ook voor dubbelzijdige tape of teflon tape ben je bij ons aan het juiste adres.

Online de beste tape bestellen

Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de allerbeste tape gewoon online bij ons te bestellen. Kies je favoriete tape uit en plaats hem in je winkelmandje. Even online afrekenen en thuis laten bezorgen! Daarnaast kun je de producten ook in één van de filialen van Hubo komen ophalen.