Badkranen

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

Badkranen, kies voor stijl en kwaliteit

Ben jij op zoek naar een badkraan die perfect bij je douchekraan en je badkamermeubels past? Bij Hubo gaan we zelfs nog verder. Ons vakteam staat voor jou klaar om je badkraan ook nog eens te laten aansluiten bij je badkameraccessoires en je badkamerverlichting. En wij hebben ook oog voor de functionele kant van badkamerkranen. Hulp nodig? Hubo helpt.

Kies de perfecte badkraan voor bij jou in de badkamer

Bij het kiezen van een badkraan ga je natuurlijk af op het uiterlijk van de kraan. Wil jij een moderne, strakke of meer traditionele vorm? Hubo heeft ze. Maar wij helpen jou om ook de praktische kant van badkranen te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een badkraan met handdouche. Een badkraan met handdouche is dé oplossing als je in je bad ook snel even een douche wil nemen.

En wat denk je van een badmengkraan? Een badmengkraan is één kraan die het mengen voor jou doet. Nog praktischer is een thermostatische badkraan. Dit type kranen mengt automatisch warm en koud water tot op het ingestelde aantal graden. Met een thermostatische badkraan hoef je niet meer te wachten en bij te sturen tot het water op de juiste temperatuur is. Het aantal graden is meteen perfect.

Naast diverse badkamerkranen kies je ook voor de manier van het monteren van de kraan. Ga jij voor een inbouw badkraan die in de muur is ingewerkt? Of wil je een badrandkraan die op de rand van het bad gemonteerd is? Een inbouw badkraan heeft het voordeel dat je geen plaats verliest op de badrand. En badrandkraan heeft dan weer het voordeel dat je niet in muren hoeft te kappen om ze te monteren.

Je badkraan kopen doe je bij Hubo

Heb jij de juiste badkraan gevonden: een mengkraan, een thermostatische badkraan of een inbouwkraan? Dan kun je snel verder met het project van je badkamerinrichting.