Inbouwreservoirs

Een mooie fontein bij je toilet

Met een mooi fonteintje maak je jouw toiletruimte helemaal af. Goed je handen wassen, is zo gauw gepiept na een bezoekje aan het toilet. Er zijn tal van prachtig vormgegeven toiletfonteinen bij Hubo verkrijgbaar. Het design varieert van klassiek tot modern en je kan kiezen uit modellen van verschillende materialen, zoals keramieken beton. Je kan dus een fontein uitzoeken die goed past bij jouw wc. 

Hoekfontein: ruimte besparen in een kleine wc

De ruimte op een toilet kan soms wat krap zijn. Heb jij weinig ruimte voor een fonteintje? Dan is een hoekmodel een fantastische oplossing. Door een hoekfontein te plaatsen voorkom je vervelende botsingen en onhandige situaties bij het toiletgebruik. Zo’n fonteintje in de hoek, bijvoorbeeld bij de toiletdeur, neemt namelijk echt een stuk minder ruimte in dan een recht model. Een hoekfontein ziet er bovendien erg netjes uit. Met een praktische zeepdispenser en een gastendoekje bij deze kleine wastafel biedt je iedereen het nodige comfort. 

Fonteinsets met fonteinkraan kopen

Fonteintjes zijn in vele vormen en met diverse soorten fonteinkranen te koop. Misschien zoek je een kleine toiletfontein met een rond model of heb je een voorkeur voor een groter exemplaar met een hoekige vorm. Bij Hubo heb je volop keuze. De fonteinsets in ons assortiment zijn bovendien helemaal compleet en gemakkelijk te monteren. Naast de fontein zit er een kraan, afvoerplug en sifon in het pakket. Uiteraard ontbreken ook de bevestigingsmaterialen niet. Bekijk nu ons laag geprijsde aanbod.