Regentonnen

Regenton: slimme en duurzame manier om water te besparen

Een regenton is een slimme en duurzame manier om water op te sparen. Je hoeft er zelf bovendien nauwelijks iets voor te doen. Zodra het regent, vult de regenton zich vanzelf. Het regenwater gebruik je bijvoorbeeld om mee schoon te maken of om planten mee te bewateren. Bij Hubo koop je verschillende materialen, formaten en uitvoeringen van de regenton. Ga bijvoorbeeld voor een regenton van kunststof of een houten regenton. Een regenton van kunststof is weerbestendig.

Grote of kleine regenton: afhankelijk van je tuin en wensen

Wat voor regenton je het beste aanschaft, is afhankelijk van je tuin en wensen. Een kleine regenton is prima als je een kleine tuin hebt. Met een kleine regenton spaar je al gauw genoeg water op voor de planten. Een grote regenton is handig als je een grote tuin met veel planten hebt of het water ook voor andere doeleinden wilt gebruiken. Een grote regenton van 200 liter is een aanrader als je intensief gebruik wilt maken van de regenton.

Overloop regenton of regenton muurmodel

Naast dat je een keuze maakt uit verschillende materialen en formaten, bestaan er verschillende modellen van de regenton. Een overloop regenton sluit je rechtstreeks aan op de regenpijp van je garage, schuur of huis. De overloop regenton is praktisch en makkelijk te monteren. Een regenton muurmodel is zeer compact. Ook als je weinig ruimte hebt, vang je met een regenton muurmodel makkelijk veel water op. Het vakteam van Hubo adviseert je over de verschillende soorten regentonnen.