Slangkoppelingen & kranen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 45 producten
Hubo staat voor je klaar!

Wat zijn slangkoppelingen?

Slangkoppelingen zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld een tuinslang kunt koppelen aan een kraan. Door een slangkoppeling weet je zeker dat het water op een goede manier door de slang wordt geleid, zonder dat er een lekkage optreedt. Er zijn verschillende soorten koppelingen verkrijgbaar. Dit is afhankelijk van het materiaal dat je gebruikt of het doel van de koppeling. 

Verschillende soorten slangkoppelingen

Een slangkoppeling zorgt ervoor dat je een slang aan een kraan of andere slang kunt bevestigen. Er zijn dan ook verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slangkoppeling van messing. Dit is een sterk materiaal dat erg lang meegaat. Een slangkoppeling van messing kun je gebruiken voor de koppeling van de slang met de kraan. Daarnaast kun je ook kiezen voor inwendige aansluitingen. Deze zorgen ervoor dat je een slang aan een of meerdere andere slangen kunt bevestigen. Wanneer je bijvoorbeeld een erg grote tuin hebt, kan het wenselijk zijn om meerdere tuinslangen aan elkaar te bevestigen. Tot slot is het belangrijk dat je weet welke maat je nodig hebt. Een slangkoppeling van 25mm is namelijk anders dan een slangkoppeling van 32mm. Bekijk dan ook goed welke grootte de aansluiting van je kraan heeft, om te zien of je een slangkoppeling van 25mm of een slangkoppeling van 32mm nodig hebt.

Hulp nodig? Hubo helpt!

Hulp nodig? Hubo helpt je met de keuze voor de juiste slangkoppelingen. Zo weet je zeker dat je de juiste koppeling hebt voor je tuinslang.