Bloempotten

Bloempotten in je tuin of balkon

Bloempotten staan gezellig in je tuin of op je balkon. Kies voor een grote bloempot voor buiten of voor een plantenbak die je ophangt aan een muur of schutting. Bij Hubo kun je een bloempot kopen die voldoet aan al jouw eisen. Bedenk hierbij onder andere waar je de bloempot wilt ophangen en welke bloemen of planten je erin wilt plaatsen. Ook kies je voor een plantenbak die mooi past bij de stijl van je tuin en je overige tuindecoratie.

Weerbestendige bloempot voor buiten

Een bloempot voor buiten moet weerbestendig zijn. Zo moet de plantenbak voor buiten bestand zijn tegen vorst en niet verkleuren door de zon. In de omschrijving zie je vaak direct of de plantenbak voor buiten of voor binnen bedoeld is. Heb je nieuwsgierige kindjes of huisdieren rondlopen in de tuin? Dan is een hoge bloempot een aanrader. In de hoge bloempot staan je bloemen veilig en uit het zicht. Daarnaast staat een hoge en grote bloempot voor buiten stijlvol. Plaats de grote bloempot voor buiten bijvoorbeeld naast de voordeur.

Hulp nodig bij een bloempot kopen?

Wil je advies tijdens het kopen van een bloempot of plantenbak? Kom dan langs in één van onze filialen. Ons Hubo vakteam helpt je. Je kan hier bovendien direct nieuwe bloemen of planten uitzoeken. Zo zijn bijvoorbeeld ook groenteplantjes erg leuk om in een bloempot in je tuin of balkon te plaatsen. Ook in onze webshop kun je de verschillende bloempotten bekijken en direct online bestellen.