Onkruidbestrijdingsmiddelen

  • 1 -17 van 17 producten
Hubo staat voor je klaar!

Onkruidbestrijdingsmiddelen 

Wisselvallig weer, dus de afwisseling van regen en zon, is perfect weer voor onkruid. Maar veel mensen zitten niet op onkruid in de tuin te wachten. Het nadeel van onkruid is dat deze planten de andere planten in je tuin kunnen overwoekeren en zelfs laten sterven. Ook ziet onkruid er in de meeste tuinen niet mooi uit. De oplossing? Onkruid bestrijden met de juiste onkruidbestrijdingsmiddelen. Maar beter nog dan onkruid bestrijden is onkruid voorkomen. Zowel voor het voorkomen van onkruid als het juiste onkruidbestrijdingsmiddel ben je bij Hubo aan het juiste adres. 

Onkruid voorkomen in plaats van bestrijden

In plaats van het inzetten van een onkruidbestrijdingsmiddel is het veel beter om onkruid te voorkomen. Onkruid heeft licht, lucht en ruimte nodig. Als één van deze dingen ontbreekt, dan groeit onkruid niet meer. Leg daarom bijvoorbeeld een bodembedekker als tuinpadsnippers of boomschors neer. Ook anti-worteldoek is een goede maatregel om onkruid tegen te gaan. Vaak wordt anti-worteldoek onder bestrating of grind gelegd. 

Laat je adviseren door ons vakteam

Wij hebben een divers assortiment onkruidbestrijdingsmiddelen. Zo hebben we speciaal onkruidbestrijdingsmiddel voor bijvoorbeeld mos en voor eenjarig onkruid. Al onze onkruidbestrijdingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Ben je op zoek naar het juiste onkruidbestrijdingsmiddel voor onkruidbestrijding? Laat je dan adviseren door ons vakteam.