Koopmans

Filter producten

Binnen-/buitengebruik
1-1 van 1 producten

Koopmans: duurzame verfbeitsen voor doe-het-zelvers

Koopmans maakt al sinds 1885 verfproducten die bestaan uit natuurlijke grondstoffen. De beitsen zijn zeer populair onder doe-het-zelvers vanwege het grote gebruiksgemak en de uitstekende kwaliteit. Alle verfproducten strijken zeer gemakkelijk uit en voor vrijwel iedere houtsoort is er een geschikte variant beschikbaar. Bij Hubo vind je onder meer perkoleum, een van de vele topproducten van Koopmans. 

Koopmans beits op basis van lijnolie

Koopmans Perkoleum is een fantastische buitenbeits. De basis bestaat uit natuurlijke lijnolie. Dit maakt de beits uitstekend smeerbaar en milieuvriendelijk. De lijnolie is namelijk een herwinbare grondstof. Andere voordelen van het gebruik van lijnolie als natuurlijk bindmiddel in beits zijn: een diep impregnerend vermogen, een goede vochtregulering en een langdurige elasticiteit. Perkoleum is waterafstotend en bevat zeer weinig oplosmiddelen. Deze beits is leverbaar in diverse dekkende en transparante kleuren. Het is een grondlak en aflak in een enkel product. Je kan de beits gebruiken voor de afwerking van nagenoeg alle houtsoorten die buitenshuis toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan de bewerking van gevels, stallen, tuinhuisjes, tuinhekken en schuttingen. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen uit een hoogglans of zijdeglans Koopmans buitenbeits. Perkoleum is bovendien geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. 

Verkrijgbaar in honderdduizenden kleuren

Met Koopmans Perkoleum geef je hout gauw een mooi kleurtje en een goede bescherming. De prachtige buitenbeitsen van Koopmans behouden lang hun glans en ze zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Iedere gewenste kleur kan namelijk gemaakt worden met behulp van de verfmengmachine in de winkel.