TL & LED buizen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 40 producten
Hubo staat voor je klaar!

TL lamp nodig? Hubo heeft 't!

Is je TL lamp er mee opgehouden? Gelukkig heeft Hubo dan een oplossing voor je. In ons assortiment zijn tal van TL buizen opgenomen, waardoor je snel weer een TL buis in huis hebt. Zo kun je snel weer de TL verlichting in bijvoorbeeld de keuken gebruiken. Ideaal toch?

TL verlichting plaatsen

Het plaatsen van TL verlichting is niet heel moeilijk. Zolang je de juiste gereedschappen en TL armaturen hebt, is het een kwestie van plug & play. In ons assortiment zijn naast de TL lampen ook oplossingen te vinden op het gebied van armaturen. Daarnaast bieden we ook meerdere soorten TL-bakken aan. Wil je een echte authentieke TL lamp of ga je liever voor een LED lamp? Bij ons kun je gemakkelijk kiezen. Weet je niet precies wat je nodig hebt of heb je vragen? Ook dan staan we bij Hubo uiteraard voor je klaar. We informeren je graag over alle mogelijkheden en oplossingen. Kom gerust langs in één van onze winkels.

Lekker thuis laten bezorgen? Ook dat kan!

Vandaag de dag doen we vrijwel al onze aankopen via het internet. Ook als het aankomt op verlichting. Daarom kun je nu gemakkelijk en snel TL buizen en alle oplossingen omtrent TL verlichting online aanschaffen. Je hoeft alleen nog maar te kiezen of je het thuis laat bezorgen of komt afhalen in één van onze filialen. Zo kun jij alvast verder met de volgende klus in én om huis.