Luchtreinigers

Luchtreinigers voor schone lucht binnenshuis

Wil jij in je huis genieten van schonere lucht? Dan zul je veel plezier beleven aan een luchtreiniger. Dit vernuftige apparaat zuivert verontreinigde lucht. Het filter in de luchtzuiveraar haalt stof, rookdeeltjes, dierenharen, pollen, bacteriën en schimmels uit de lucht. Dankzij een luchtreiniger voorkom of verlicht je allerlei gezondheidsklachten. 

Een luchtzuiveraar filtert stof en nare luchtjes

Als je een luchtzuiveringsapparaat in huis haalt, zorg je dat je minder last zult hebben van vervuilde lucht. In de luchtreinigers zitten zeer verfijnde filters, zoals een HEPA-filter en een koolstoffilter. Kleine stofdeeltjes en nare luchtjes verdwijnen in de filters. Verontreinigde lucht kan je luchtwegen irriteren en met een luchtzuiveraar zul je hier minder last van hebben. De schonere lucht in je woning betekent kortom dat je vrijer kan ademen. Hubo heeft diverse typen luchtzuiveraars in het assortiment. De grootte van de ruimte waarin je de lucht wilt zuiveren, is bijvoorbeeld bepalend voor de benodigde capaciteit van het apparaat. Daarnaast is elke luchtreiniger naar wens in te stellen. 

Luchtverversing is een verademing

Zodra je een luchtreiniger gebruikt, zul je merken dat de luchtverversing een ware verademing is. Schone lucht inademen betekent dat er betere zuurstof in je lichaam komt. Dit is goed voor je algehele gezondheid. Een luchtreiniger ververst de lucht in de kamer meerdere keren per uur. Zo zorg je dat de kwaliteit van de lucht steeds optimaal is. De filters in de luchtzuiveraars dien je regelmatig te vervangen of reinigen. Hubo levert daarom ook nieuwe filters.