Trapleuningen & -houders

  • 1 -23 van 55 producten
Hubo staat voor je klaar!

Trapleuning nodig? Gewoon bij Hubo.nl

Ben je druk bezig in je nieuwe huis en moet er een nieuwe trapleuning geplaatst worden? Of ben je lekker aan het verbouwen en moet de trapleuning inmiddels onder handen genomen worden? Dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van oplossingen te vinden voor een trap of trapleuning in huis. Of het nu gaat om een houten leuning, een leuning van roest vast staal of onderdelen om de leuning mee te plaatsen. Bij ons is het allemaal te vinden.

Trapleuningen van hout

In ons assortiment hebben we een groot aantal trapleuningen van verschillende houtsoorten opgenomen. Of het nu gaat om een leuning van grenen of hardhout. Bij ons ben je zeker aan het juiste adres. Naast de leuningen, die leverbaar zijn in verschillende afmetingen, bieden we ook een ruim assortiment aan in beugels voor trapleuningen. Zo kun je gemakkelijk een leuning aanschaffen en daarbij een mooie trapleuning beugel aanschaffen die aansluit bij jouw interieurwensen.

Trapleuningen van RVS

Naast trapleuningen van hout bieden we ook een ruim assortiment aan in roest vast stalen leuningen. En ook bij mooie leuningen van RVS hebben we ook de mooiste trapleuning houders gevonden. Zo weet je zeker dat de traprenovatie in het geheel mooi zal ogen wanneer de leuningen allemaal hangen. Kom gerust langs in één van onze filialen om de leuningen en beugels te bekijken. Daarnaast kun je ook online een bestelling plaatsen bij jouw Hubo!