Ophang- & draagsystemen

 • 1 -23 van 207 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Ophang- en draagsystemen: voor verschillende doeleinden

  Wil je boekenplanken in huis ophangen om je boekencollectie te ordenen? Of heb je een mooi wandschilderij dat je wilt bevestigen aan een van je muren? Dan is een draagsysteem of ophangsysteem noodzakelijk. Wat je bevestigt of monteert, moet natuurlijk recht hangen. Daarnaast breng je liever niemand in gevaar vanwege een object dat plotseling naar beneden komt. Voor ieder object dat dragers nodig heeft of wat je veilig en slim wilt ophangen, zijn er verschillende systemen verkrijgbaar. 

  Plankdragers, schapdragers, muurbeugels en andere ophangsystemen

  We hebben altijd een uitgebreid assortiment en dus heb je ruime keuze uit ophang- en draagsystemen. Kies bijvoorbeeld uit plankdragers om planken op te hangen of ga voor muurbeugels om je televisie of speakers aan te monteren. Daarnaast zijn er ook zogenaamde schapdragers, ideaal voor in de garage of kelder. Zo plaats je veilig gereedschap of boodschappen in de schappen van een kast of stelling. Bovendien voorkom je hiermee dat boodschappen en andere accessoires op de vloer liggen.

  Krijg hulp bij een ingewikkelde klus

  Ga in onze (online) winkel op zoek naar een praktisch en betaalbaar ophangsysteem of draagsysteem voor je woning of bijgebouw. Hulp nodig? Ons vakteam staat voor je klaar! Naast professioneel advies en maatwerk bieden we ook ondersteuning bij het monteren van een ophangsysteem of draagsysteem. Ideaal als je beschikt over twee linkerhanden en je een klus liever uitbesteedt aan een specialist.